Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για σύνδεση δικτύου αποχέτευσης Ν. Αγχιάλου

Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Μίλτου Αλεξάκη, θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βόλου- Φαρσάλων, από την κατοικημένη περιοχή Νέας Αγχιάλου έως την ΕΕΛ της ΔΕΥΑΜ Βόλου, διάρκειας 24 μηνών, που ξεκίνησε από χθες Τρίτη 2 Ιουνίου 2020.
Σύμφωνα με την απόφαση, για την πρώτη φάση αιτείται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας τμημάτων (στένωση λωρίδας) της Ε.Ο Βόλου- Φαρσάλων, από την κατοικημένη περιοχή της Νέας Αγχιάλου και για μήκος δυο χιλιομέτρων και τετρακοσίων πενήντα μέτρων (2.450 μ.), από 2/6/2020 έως 31/7/2020 και καθ’ όλο το 24ώρο. Για το τμήμα αυτό θα εφαρμοστεί στένωση λωρίδας για τέσσερα τμήματα μήκους εξακοσίων μέτρων (600 μ.) το καθένα.
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τα δύο εναπομείναντα ρεύματα κυκλοφορίας, κυμαινόμενου πλάτους από 2,75 μ έως 3,25 μ ανά ρεύμα. Περαιτέρω στα σημεία όπου δεν θα υλοποιείται το ελάχιστο πλάτος ανά ρεύμα των 2,75μ θα εφαρμοστεί εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων, που θα ρυθμίζεται με κατάλληλη σήμανση και σημαιοφόρους υπαλλήλους της Αναδόχου Εταιρείας, κατά την εκτέλεση των εργασιών.
Εναλλακτικά, για να μειωθεί για λόγους ασφαλείας η έκταση του έργου επί της ανωτέρω Ε.Ο., η όδευση των αγωγών από την κατοικημένη περιοχή της Νέας Αγχιάλου και για μήκος επτακοσίων πενήντα μέτρων (750 μ) θα πραγματοποιηθεί από την παλαιά οδό Νέας Αγχιάλου – Βόλου, με διακοπή κυκλοφορίας τμήματος της οδού και διεξαγωγή κυκλοφορίας από το εναπομείναν τμήμα, με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.