Συζήτηση σήμερα για το πολιτικό Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Η «Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις», συνεχίζει τον επιτυχημένο κύκλο διαλόγων με τίτλο «Ο λόγος στους νέους. Ο λόγος στο μέλλον», με τρίτο σταθμό τον Βόλο.

Η τρίτη συζήτηση έχει τίτλο «Πολιτικό Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και Ανάπτυξη: Ιστορία, Πορεία και Προοπτικές» και συνδιοργανώνεται από την Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις και την Πρωτοβουλία Φίλων Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 20.30, στο Volos Palace.

Κατά την εκδήλωση θα τιμηθεί ο Γ. Σούρλας, πρώην Υπουργός και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, για την πρωτοβουλία του αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του Πολιτικού Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου.

Το πάνελ θα συντονίσει ο συνιδρυτής και πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος θα παραθέσει και την εναρκτήρια ομιλία. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις ο Σπύρος Νιαβής, διδάκτωρ Οικονομικών και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ο Γεώργιος Ζαφείρης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, η Μαρία Μπρούζγου, πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας και υπεύθυνη της Επιτροπής Πολιτισμού και Τουρισμού του ΤΕΕ, ενώ θα τοποθετηθεί και εκπρόσωπος του Κρατικού Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.