Αγιασμός για τη νέα περίοδο στο Σωματείο “Ιππόκαμπος”

φωτο αρχείου των μελών του Δ.Σ. του Ιππόκαμπου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου με την παρουσία και την ευλογία του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Σωματείου “Ιππόκαμπος”, με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Μουσείων κα. Έλενα Αντωνοπούλου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας-Αλληλεγγύης- Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων κα. Βούλα Αναγνώστου, ο αντιπρόεδρος ΣΥΔΙΣΑ κ. Απόστολος Βεργής-Ζαρκάδας, η πρώην υπουργός κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Παρέστησαν επίσης η πρόεδρος και η γεν. γραμματέας  του Συλλόγου Θαλασσαμίας Βόλου κα Δέσποινα Λουκάκη και η κα Ευδοξία Φρατζή, από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» η πρόεδρος κα. Ανδρομάχη Ροϊλού, από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κα Τίνα Κλάρα, από το Σωματείο Μάγνητες Τυφλοί η γενική γραμματέας κα. Χριστίνα Αγριγιάννη,  από την ομάδα εθελοντών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η κα. Φένια Χατζοπούλου, εκπρόσωπος του Οργανισμού «βόλος» κ. Βασίλης Τηλιακός, από τον Σύλλογο «Θαύμα» η κα. Νίκη Πρίντζου πρόεδρος, η κα Κική Γιαμουρίδου αντιπρόεδρος και η κα Βάγια Καναβού γεν. γραμματέας, από την Κοιν.Σ.Επ «Παγκόσμια Αγκαλιά» η αντιπρόεδρος κα. Ευγενία Φραγκούλη η συγγραφέας-ποιήτρια κα. Μίκα Μαυρογιάννη καθώς επίσης μέλη και φίλοι του Σωματείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.