Αγωγή ΔΕΥΑΜΒ κατά ΕΡΓΗΛ για 6,5 εκ. €

Εκδικάζεται αύριο στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας

Αύριο Παρασκευή θα εκδικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, η αγωγή που κατέθεσε τον Ιούλιο του 2017 η ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ, με την οποία ζητά να της επιδικαστεί ποσό ύψους 6,5 εκ. Ευρώ από ανεκτέλεστο έργο της ΕΡΓΗΛ, σύμφωνα και με την πραγματογνωμοσύνη που είχε κάνει το ΤΕΕ Μαγνησίας.
Την απόφαση έλαβε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και σύμφωνα με τον πρόεδρο Αριστείδη Σαββάκη, η ΕΡΓΗΛ δεν έχει αποστείλει ακόμη απόγραφο για τη δέσμευση λογαριασμών της εταιρείας για το ύψος του ποσού που διεκδικεί από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης αύριο εκδικάζεται στο Μονομελές Εφετείο Λάρισας η έφεση που άσκησε η ΔΕΥΑΜΒ κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον συνταξιούχο πλέον υπάλληλο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Κομνηνάκη, επιδικάζοντάς του ποσό 23.000 Ευρώ και τα δικαστικά έξοδα. Ο κ. Κομνηνάκης είχε καταθέσει το 2013 αγωγή κατά της επιχείρησης για αλλαγή των όρων εργασίας του.

Το Δ.Σ. της επιχείρησης έλαβε επίσης ομόφωνα απόφαση για να γίνουν όλες οι τυπικές ενέργειες ώστε να επανέλθει στην υπηρεσία με αναγνωρισμένη την προϋπηρεσία του ο Δημ. Κουτσιφέλης.

Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικό για την ανάδειξη αναδόχου που θα διενεργεί εργαστηριακό έλεγχο της ποιότητας νερού και παρακολούθησης ραδιενέργειας των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Βόλου έναντι 59.755 Ευρώ.

Πρόσληψη 18 μακροχρόνια ανέργων
Τέλος το Δ.Σ. της επιχείρησης ενέκρινε την πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ 18 μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών. Πέντε άτομα θα απασχοληθούν με την ειδικότητα του Γραμματέα Δ.Ε., έναν υπάλληλο λογιστηρίου, έναν τεχνίτη υδραυλικό Δ.Ε. και Υ.Ε., έναν τεχνίτη ηλεκτρολόγο Δ.Ε., πέντε οικοδόμους Δ.Ε. και πέντε ανειδίκευτους εργάτες οικοδομών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.