Άγονος ο διαγωνισμός για τα αδέσποτα

Συνεδριάζει για το θέμα, η Οικονομική Επιτροπή

Άγονος απέβη ο διαγωνισμός για την περισυλλογή, φιλοξενία και φροντίδα αδέσποτων ζώων των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου, στο Δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, ενδεικτικού προϋπολογισμού 47.591,20 € με ΦΠΑ.
Η Οικονομική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου, καλείται να εγκρίνει το πρακτικό του διαγωνισμού, που έγινε προχθές Τετάρτη 9 Αυγούστου και δεν παρουσιάστηκε κανένας ενδιαφερόμενος, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί άγονος.
Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή θα αναλάβει πολυετή υποχρέωση για προμήθεια αλατιού για αποχιονισμό των δρόμων για τα έτη 2017, 2018 και 2019, με τη δαπάνη να υπολογίζεται σε 59.520 € (23.808 ε για τα έτη 2017 και 2018, 11.904 € για το 2019).
Ακόμη, θα εγκριθεί το πρακτικό του διαγωνισμού για την προμήθεια λαμπτήρων και συμβατικών φωτιστικών, προϋπολογισμού 60.016 € με προσωρινούς αναδόχους εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά και θα καταρτίσει τους όρους διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών χώρων για την τοποθέτηση μηχανημάτων Αυτόματων Πωλητών Τροφίμων, Κρύων-Ζεστών Ροφημάτων, Νερών & Αναψυκτικών. Οι χώροι για την τοποθέτηση των μηχανημάτων που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου είναι του Κοιμητηρίου Βόλου (θέση Κούκος), της Διεύθυνσης Καθαριότητας Δ.Ε. Βόλου, του ΣΠΙΡΕΡ, του Πολυδύναμου Τμήματος Καθαριότητας Δ.Ε. Ν. Ιωνίας και του πρώην Δημαρχείου Ν. Ιωνίας.
Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις για εξώδικο συμβιβασμό αιτημάτων δύο συμπολιτών για αποζημίωση ζημιών που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητά τους από εργασίες κοπής χόρτων, ύψους 75 € στον καθένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.