Αγριά: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που κατείχε 205 γραμμάρια κοκαΐνης

Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών

Άγουσα για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, στο σπίτι του οποίου, στην Αγριά, βρέθηκαν 205 γραμ. κοκαΐνης, 202 γραμ. λευκής σκόνης για τη νόθευσή της και 3.600 €.
Ο αλλοδαπός κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι χρήστης ναρκωτικών και η ποσότητα που βρέθηκε στο σπίτι του, προοριζόταν και για άλλα άτομα, ενώ σημειώνεται ότι δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη στις 9.40 το πρωί της Παρασκευής, κοντά στο σπίτι του στην Αγριά, μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση κοκαΐνης.
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 43χρονου, που είναι παντρεμένος και εργαζόταν περιστασιακά σε οικοδομές, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• δύο πλαστικά κουτιά με 28 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 205,31 γραμμαρίων,
• ποσότητα άγνωστης λευκής σκόνης (πιθανόν για τη νόθευση της κοκαΐνης), βάρους 202 γραμμαρίων,
• μία ζυγαριά,
• το χρηματικό ποσό των 3.600 €,
• δύο κινητά τηλέφωνα και
• δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος καταγραφής κινήσεων.
Ο αλλοδαπός θα έβγαζε ποσό τουλάχιστον 32.000 €, από την πώληση της κοκαΐνης, η οποία πωλείται στη λιανική 80 € το γραμμάριο, που σημαίνει ότι αν νόθευε με τη λευκή σκόνη που είχε την ποσότητα που είχε κατά 50 % (τουλάχιστον) θα έβγαζε 410 δόσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.