Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγριά ως τον Σεπτέμβριο

Μέχρι τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00 – 23:00 και κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00 – 00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2021 έως 17-09-2021 καθώς και τελευταία Παρασκευοσαββατοκύριακα του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου».
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:
α) Τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και κατά τις ώρες 15:00-23:00, οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών :
(1) Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.)
(2) 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη
(3) Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη
να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονα αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας). Στην διασταύρωση Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.) η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στην οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Στις διασταυρώσεις 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη και Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται. Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί σηματοδότες τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως). Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.