Την Τρίτη στο εδώλιο ο 78χρονος που φέρεται να τραυμάτισε στο κεφάλι 77χρονη στην Αγριά

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο η καταγγέλλουσα

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θα καθίσει τελικά στο εδώλιο ένας 78χρονος από την Αγριά, ο οποίος λόγω κτηματικών διαφορών που είχε με μια 78χρονη γυναίκα, φέρεται να την έβρισε και της πέταξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου, τραυματίζοντάς την στο κεφάλι.
Ο άνδρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αρχικά ζήτησε αναβολή, για να βρει δικηγόρο και να προετοιμάσει την απολογία του, γιατί όπως είπε δεν έχει πάει ξανά σε Δικαστήριο και δεν γνωρίζει τη διαδικασία.
Στην αίθουσα βρισκόταν και ο γιος του ηλικιωμένου, που ζήτησε να γίνει το Δικαστήριο, όμως, λόγω της απουσίας δύο βασικών μαρτύρων, η δίκη αναβλήθηκε για την Τρίτη 28/9, ώστε να προσέλθουν και οι μάρτυρες.
Στον κατηγορούμενο τέθηκε όρος να μην πλησιάσει και να μην έρθει σε επικοινωνία με τη γυναίκα που τραυμάτισε και μέχρι την Τρίτη να παρουσιαστεί δύο φορές στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
Ο 78χρονος κατηγορείται ότι το πρωί της Πέμπτης στην Αγριά, επιτέθηκε κατά της 77χρονης, λόγω κτηματικών διαφορών που έχουν για γειτονικά οικόπεδα και της προκάλεσε επικίνδυνη σωματική βλάβη, πετώντας κομμάτι τσιμεντόλιθου στο κεφάλι.
Στο μεταξύ, καλά είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας της ηλικιωμένης γυναίκας που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραύμα ήταν επιφανειακό, δεν της προκάλεσε ζημιά στον εγκέφαλο και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.