Αιμοδοσία τη Δευτέρα στην είσοδο του λιμανιού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου και ώρες 10.00π.μ. -16.00 μ.μ.

Επίσης, ο ΣΔΥΒ με την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου, συναθλητή και μέλους του συλλόγου που χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα. Για την καλύτερη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, όποιος επιθυμεί να αιμοδοτήσει μπορεί να το δηλώσει στους Προέδρους των Συλλόγων: • Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία-Πρόεδρος κα Δέσποινα Λουκάκη 6937227768. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Πρόεδρος κος Κώστας Παλάντζας 6993953012.

Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 των εθελοντών αιμοδοτών και του προσωπικού της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.