Αίρεται η απαγόρευση χρήσης νερού απ΄το υδραγωγείο των Άνω Λεχωνίων

Αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα και προπαρασκευή τροφής) στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων και των χρηστών των κοινόχρηστων βρυσών στο Μαλάκι.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, «σε συνέχεια των από 19.07.2019 και 22.07.2019 δελτίων τύπων της ΔΕΥΑΜΒ σχετικά με την εκτεταμένη δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ του υδραγωγείου στην Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων και των κοινόχρηστων βρυσών στο Μαλάκι, το οποίο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, σας ενημερώνουμε ότι:
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στις εγκαταστάσεις του υδραγωγείου στην Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων, η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε σε αναλύσεις δειγμάτων νερού που ελήφθησαν από τη Τοπική Κοινότητα Άνω Λεχωνίων στις 05.08.2019, από τις οποίες δεν προκύπτει μικροβιακή επιβάρυνση του νερού του δικτύου.
Ως εκ τούτου, αίρεται η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα και προπαρασκευή τροφής) στους καταναλωτές που εξυπηρετούνται από το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων και των χρηστών των κοινόχρηστων βρυσών στο Μαλάκι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.