25χρονος διακινούσε χασίς στην περιοχή του Βόλου

Συνελήφθη στο Στεφανοβίκειο με τους συνεργούς του μετά από παρακολούθηση

Έναν 25χρονο Αλβανό, κάτοικο Τυρνάβου, που διακινούσε χασίς στην περιοχή του Βόλου και δύο Έλληνες συνεργούς του, συνέλαβαν χθες το βράδυ στην περιοχή Στεφανοβικείου αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου που κατάσχεσαν ποσότητα χασίς 925 γραμμαρίων, προσθέτοντας άλλη μια σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο Έλληνες, ένας 36χρονος και μία 37χρονη, και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν από το όχημα μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 925 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία ότι ο αλλοδαπός διακινεί ποσότητες χασίς στην περιοχή του Βόλου, όπου ερχόταν από την παλιά εθνική οδό. Οι αστυνομικοί περίμεναν στα όρια με το Ν. Λάρισας, όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη να κατευθύνεται στο Βόλο.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του διακινητή σε χωράφια στην περιοχή Στεφανοβικείου, συνέλαβαν τους Έλληνες συνεργούς του, αλλά ο Αλβανός πέταξε τη σακούλα με τα ναρκωτικά και προσπάθησε να φύγει τρέχοντας. Μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και τα ναρκωτικά που είχε πετάξει από το αυτοκίνητο.
Οι τρεις δράστες αποδέχτηκαν τις κατηγορίες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκαλύπτουν άλλες λεπτομέρειες όπως από πού αγοράζουν τα ναρκωτικά και πόσο καιρό διακινούσα στην περιοχή του Βόλου.

Επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Toyota στο οποίο επέβαιναν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.