Αναδείχθηκαν οι μυρωδιές και οι γεύσεις του Πηλίου (φωτογραφίες)

Στο 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου στο Αγρόκτημα Καραΐσκου

Τις πύλες του άνοιξε από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το Αγρόκτημα Καραΐσκου και διοργάνωσε με τη συνδρομή του φορέα για την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της Ι.Μ.Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου.

Οι μυρωδιές και οι γεύσεις του Πηλίου είχαν την τιμητική τους, καθώς παραγωγοί από τον Βόλο και το Πήλιο συμμετείχαν στην ανοιχτή αγορά που είχε στηθεί, ενώ δεκάδες ήταν και τα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους. Στόχος ήταν η ανάδειξη της πηλιορείτικης γαστρονομίας ως ένα σημαντικό τμήμα του τουρισμού.

Στις τριήμερες εκδηλώσεις εκατοντάδες ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν το Αγρόκτημα Καραΐσκου και συμμετείχαν σε γαστρονομικές επιδείξεις, σε γευσιγνωσίες και οινογνωσίες, αλλά και στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα ως προς τους τρόπους ενίσχυσης των τοπικών προϊόντων και διαφήμισή τους πέρα από τα σύνορα του νομού. Μεταξύ των επισκεπτών στο Φεστιβάλ βρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αναστασίου και Λαμπρινίδης, η σύμβουλος τουρισμού του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μάγια Τσόκλη αλλά και η γνωστή δημοσιογράφος γαστρονομίας, η Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.