Ανακαλύψτε την … ψυχική σας υγεία

Δράση σήμερα Τετάρτη στο κέντρο του Βόλου

«Νιώθεις ότι τρέχεις και σκέφτεσαι για όλα και όλους εκτός από τον εαυτό σου; Νιώθεις ότι χάνεις την ισορροπία σου μέσα στην καθημερινότητα της ζωής; Η ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ σε καλεί… «Κ ά ν ε έ ν α δ ι ά λ ε ι μ μ α», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση –πρόσκληση και «έλα σήμερα Τετάρτη 10 Οκτώβρη 2018 11:00-14:00 στην Πλατεία Αγ. Νικολάου να προχωρήσουμε μαζί τη Θιβετιανή Γέφυρα, να χορέψουμε Zumba, να αθληθούμε και να ανακαλύψουμε τον πολυτιμότερο αλλά Κρυμμένο Θησαυρό του καθενός …την ψυχική του υγεία! Αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια η ΚΟΙΝΣΕΠ «Δράση Και Ενέργεια».
Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΔΙΟΔΟΣ εκπονεί προγράμματα αποασυλοποίησης κι επανένταξης ατόμων με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και δραστηριοποιείται στο Βόλο από τον Αύγουστο του 2006 στα πλαίσια του προγράμματος «Ψυχαργώς».
Η ΔΙΟΔΟΣ Α.μ.Κ.Ε., ξεκίνησε με τη λειτουργία του οικοτροφείου «Μαζί» στην Κ. Καρτάλη 227 όπου διαμένουν 15 άτομα με νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές στα οποία παρέχεται φροντίδα επί εικοσιτετράωρης βάσης. Στον ίδιο άξονα λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2008 στην οδό Μεταμορφώσεως 23α το Κέντρο Ημέρας Πρόληψης και Ολιστικής Στήριξης (Κ.Η.Π.Ο.Σ.), όπου παρέχονται υπηρεσίες, από εξειδικευμένο προσωπικό σε ενήλικες με ψυχικές διαταραχές, όπως για παράδειγμα ψυχοθεραπευτική υποστήριξη, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και θεραπευτικές ομάδες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.