Ανάκληση και …νέες αποφάσεις μίσθωσης καταστημάτων του πάρκινγκ Φιλελλήνων

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα

Με 35 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με τηλεδιάσκεψη. Μεταξύ των θεμάτων είναι η ανάκληση των αποφάσεων και λήψη νέας για την εκμίσθωση των τριών καταστημάτων Ε1, Ε2 και Ε3 του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων και καταστημάτων στη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων-Δημητριάδος στον Βόλο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση για τη φιλοξενία πανελληνίων αγώνων αθλητών Στίβου σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και ανάθεση στο «ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου» της οργανωτικής ευθύνης των συνδιοργανώσεων και θα λάβει νέα απόφαση για την εκμίσθωση τμήματος 50 τ.μ. δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στις οδούς Λαμπράκη-Σαρανταπόρου-Παπακυριαζή στην περιοχή Παλαιών.
Ακόμη θα αποφασίσει για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται επί της οδού Παπακυριαζή (μεταξύ των οδών Σουλίου και Δοϊράνης) στη συνοικία Παλαιών και για την εκμίσθωση χώρου στο κτίριο της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου που βρίσκεται στην περιοχή Μπουρμπουλήθρα (πάρκιγκ απορριμματοφόρων), για την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή ροφημάτων.
Το σώμα θα λάβει αποφάσεις για την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού για τοποθέτηση τροχήλατου (αυτοκινούμενου ή μη) αναψυκτηρίου/τροχήλατης (αυτοκινούμενης ή μη) καντίνας κατόπιν δημοπρασίας στα Κάτω Λεχώνια και στον Άγιο Λαυρέντιο, καθώς και για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων κατόπιν δημοπρασίας.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Λαυρεντίου Δ.Ε. Αρτέμιδας στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και θα εγκρίνει την εγκατάσταση σταθμού φυσικού αερίου ενδιάμεσης πίεσης (υποβιβασμού πίεσης) εντός δημοτικού χώρου (παραπλεύρως Δημοτικού σταδίου Νεάπολης) επί της οδού Αργέντη.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εξετάσει την από 26-3-2021 ένσταση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4-3-2021, θα εξετάσει την από 5-4-2021 αίτηση παρέμβασης των ιδιοκτητών και πρόταση για διαδικασία τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Βόλου στο Ο.Τ.1202 (Αθηνών 5-Αλαμάνας-Σέκερη) και θα αποφασίσει για την χορήγηση παράτασης εργοταξιακής παροχής ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 31 12 2021.
Τέλος, θα ληφθεί απόφαση σχετικά με το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την ονομασία “ΙΟΛΑΟΣ” περιόδου 2021 του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.