Αναβλήθηκε δίκη του 29χρονου που έσπαζε τζαμαρίες με σφυρί στο Βόλο για να κλέψει

Για τις 19 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη 29χρονου, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Ο νεαρός που κρατήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας το Σαββατοκύριακο, μετήχθη χθες στα Δικαστήρια, αλλά λόγω απουσίας δύο καταστηματαρχών – ουσιωδών μαρτύρων της υπόθεσης – η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο νεαρός συνελήφθη τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, αφού έσπασε με σφυρί την κεντρική γυάλινη πόρτα μίνι μάρκετ, μπήκε στο μαγαζί και έκλεψε δύο φιάλες ουίσκι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 5 Οκτωβρίου, διέπραξαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα, ένα ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας 30χρονου, ένα μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας 46χρονου, και δύο καφέ ιδιοκτησίας 46χρονης και 27χρονης, σπάζοντας τις κεντρικές γυάλινες πόρτες αυτών, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 140 € και 30 πακέτα τσιγάρων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και τα δύο κλεμμένα μπουκάλια ποτών, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.