Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2017 η υπόθεση Σούρλα κατά Μουλά

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του προέδρου του Δ.Σ.

Για τις 10 Μαρτίου 2017 αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας, εναντίον του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργου Μουλά. Η αγωγή είχε οριστεί να συζητηθεί σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (ειδική διαδικασία), ωστόσο μετά από αίτημα του εναγόμενου Γ. Μουλά, δια μέσω του συνηγόρου του Νίκου Παπαπέτρου, η υπόθεση αναβλήθηκε. Εκκρεμεί βέβαια και η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ.Μουλά, καθώς ο κ. Σούρλας υπέβαλε και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του. Η δική για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης εκτιμάται ότι θα οριστεί έως το τέλος του έτους.

Η υπόθεση αφορά σε δηλώσεις του κ. Μουλά στον ραδιοφωνικό σταθμό Βέρα όπου είχε επιτεθεί στον κ. Σούρλα με χαρακτηρισμούς όπως “θεσιθήρας, κωλοτούμπας μια ζωή, διπρόσωπος, εξυβρίζει και μετά καλοπιάνει, γελοίος, αξιοθρήνητος, για τα καραούλια, τυχοδιώκτης (κοιτάει να τη γαζώσει από εδώ και από εκεί)” ενώ αμφισβήτησε και την συγγραφική γνησιότητα του βιβλίου του κ. Σούρλα για τους Κενταύρους το οποίο είχε παρουσιάσει μια μέρα πριν στο Βόλο.
Όπως είχε δηλώσει τότε ο κ. Σούρλας «η προσφυγή στη Δικαιοσύνη, την οποία υπολήπτομαι και εμπιστεύομαι έδωσε διέξοδο στη θλίψη και στην αγανάκτηση που μου προκάλεσε η επαίσχυντη αυτή επίθεση του κ. Μουλά, κατά του προσώπου μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.