Αναβλήθηκε το αυτόφωρο για 74χρονο που δάγκωσε τη γυναίκα του στον ώμο!

Αθωώθηκε ο γιος του, που τον χτύπησε, όταν άκουσε τις φωνές της μητέρας του

Για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε η δίκη του 74χρονου που δάγκωσε τη σύζυγό του το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στα Μελισσάτικα. Η αναβολή στη δίκη δόθηκε, διότι απουσίασε η σύζυγός του για να καταθέσει στο Δικαστήριο.
Η ιστορία, αφορά έναν 74χρονο άνδρα, που μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με την 69χρονη σύζυγό του, τη δάγκωσε στον ώμο του δεξιού χεριού της και την κλώτσησε στο αριστερό πόδι… Στο σπίτι βρισκόταν και ο 41χρονος γιός τους, που για να προστατέψει τη μητέρα του, γρονθοκόπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα οι δύο ηλικιωμένοι να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο σπίτι.
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δικάστηκε ο 41χρονος γιος του μετά από μήνυση. Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι ενώ κοιμόταν στο σπίτι άκουσε τη μητέρα του να ουρλιάζει και όταν πήγε να δει τι έγινε, αντίκρισε τον πατέρα του να τη δαγκώνει. Για να την προστατέψει, γρονθοκόπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο, προκαλώντας του ελαφρές κακώσεις στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Ο 74χρονος που κατέθεσε ως μάρτυρας, δήλωσε ότι δεν τον χτύπησε ο γιος του, αλλά έπεσε και χτύπησε. Τελικά, το Δικαστήριο αθώωσε τον 41χρονο, επειδή είπε την αλήθεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.