Αναβολή στη δίκη τραυματισμού ηλικιωμένης με… τσιμεντόλιθο

Για να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση για τις βλάβες που υπέστη στο κεφάλι

Νέα αναβολή έδωσε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες, για την εκδίκαση της υπόθεσης ενός 78χρονου στην Αγριά, ο οποίος λόγω κτηματικών διαφορών που είχε με μια 78χρονη, φέρεται να την έβρισε και της πέταξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου, τραυματίζοντάς την στο κεφάλι.
Η γυναίκα που πήγε στα Δικαστήρια υποβασταζόμενη και έφερε επίδεσμο στο κεφάλι, από το τραύμα, δεν είχε μαζί της χαρτί από τον γιατρό, παρά μόνο έγγραφο από το οποίο προέκυπτε η εισαγωγή της στο Νοσοκομείο και το εξιτήριο που πήρε.
Το Δικαστήριο της ζήτησε έγγραφο που να αναφέρει τις σωματικές βλάβες που υπέστη από το χτύπημα, γυναίκα που συνόδευε την μάρτυρα, κατέθεσε ότι θα το παραλάβει την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι δόθηκε νέα αναβολή, για να προσκομιστεί η ιατρική βεβαίωση, πριν δικαστεί ο 78χρονος κατηγορούμενος.
Τελικά, η δίκη θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και μέχρι τότε άρθηκαν οι περιοριστικοί όροι, ο κατηγορούμενος να μην πλησιάσει και να μην έρθει σε επικοινωνία με τη γυναίκα που τραυμάτισε και να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε άρση των περιοριστικών όρων, διαβεβαίωσε ότι δεν θα ξαναγίνει επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών, όπως δεν έγινε τόσα χρόνια, καθώς είναι γείτονες και τόνισε ότι επειδή ο 78χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είναι δύσκολο να μετακινείται από την Αγριά, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
Ο 78χρονος κατηγορείται ότι το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου στην Αγριά, επιτέθηκε κατά της 78χρονης, λόγω κτηματικών διαφορών που έχουν για γειτονικά οικόπεδα και της προκάλεσε επικίνδυνη σωματική βλάβη, πετώντας τσιμεντόλιθο στο κεφάλι.