Ανεξέλεγκτοι οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΜΒ

φωτογραφία αρχείου
Τονίζει η δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο»

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» τοποθετείται με ανακοίνωσή της, σχετικά με τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ που έλαβαν αρκετοί Βολιώτες, αποδίδοντας ευθύνες στη διαχείριση της δημοτικής αρχής. Η δημοτική κίνηση στο τέλος, εύχεται στο Δήμαρχο Βόλου καλή ανάρρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο “θαυματοποιός” Δήμαρχος τα κατάφερε πάλι.

Αυτή τη φορά έστειλε μέσω της ΔΕΥΑΜΒ φουσκωμένους λογαριασμούς σε αρκετούς συμπολίτες μας στη Νέα Ιωνία. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος έλεγχος πριν αποσταλούν οι λογαριασμοί των 700 ή και 900 ευρώ; Δεν θα έπρεπε πριν αποσταλούν οι φουσκωμένοι λογαριασμοί να υπάρξει κάποιος έλεγχος; Πώς λειτουργεί ο εργολάβος που ανέλαβε τις μετρήσεις; Ελέγχεται για την αξιοπιστία των μετρήσεων που κάνει; Ή η Δημοτική Αρχή βρήκε τον τρόπο να αναπληρώσει την απώλεια των εισοδημάτων που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΥΑΜΒ;

Προηγήθηκε η διάνοιξη της Καραμπατζάκη (ικανοποιήθηκε επιτέλους το προσωπικό βίτσιο) με αποτέλεσμα το μόνιμο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Ειρήνης στο ρεύμα προς Βόλο. Ακριβώς παρόμοιο σκηνικό με την Παπαδιαμάντη. Αν με αυτό τον τρόπο επιβαρύνεται η ατμοσφαιρική ρύπανση, φαίνεται πως δεν απασχολεί τη Δημοτική Αρχή. Άλλωστε γι’ αυτή δεν υπάρχει επιβάρυνση της ατμόσφαιρας στην πόλη μας. Παράλληλα, με την πολιτική του έστειλε στην ανεργία αρκετούς συμπολίτες μας αφού έκλεισε τη λαϊκά αγορά ρούχων.

Από θαύμα λοιπόν σε θαύμα (τρία σε μια εβδομάδα) και στο βάθος Μονακό!

Μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όμως, διαδικτυακά τόσους μήνες δεν λέει να οργανώσει.

Τέλος, πέραν της όποιας πολιτικής αντιπαράθεσης δεν ξεχνάμε την ανθρωπιά μας. Θέματα προσωπικής υγείας είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται αντικείμενο μικροπολιτικής. Ευχόμαστε γρήγορη και καλή ανάρρωση στον Αχιλλέα Μπέο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.