Άννα Καραμανλή: Να φύγει η κυβέρνηση για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι Έλληνες

Έμειναν στα χαρτιά οι επενδύσεις και η υπερφορολόγηση γίνεται συνειδητά

Να αλλάξει την πολιτική της ή να φύγει από την εξουσία κάλεσε την κυβέρνηση από το Βόλο η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Άννα Καραμανλή, προκειμένου να έρθει η Ν.Δ. και να επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες.

Η βουλευτής β’ Αθηνών της ΝΔ, έκανε δηλώσεις πριν τη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για οργανωτικά θέματα, είπε ότι το 2017 ήταν μια χρονιά με έντονα τα σημάδια της πολιτικής της κυβέρνησης, που εξόντωσε τη μεσαία τάξη και με κυνικό τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χουλιαράκης ομολόγησε ότι έγινε συνειδητά η φορολόγηση των νοικοκυριών.

Η Άννα Καραμανλή κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οι επενδύσεις έμειναν στα χαρτιά και ότι δημιούργησε τη γενιά των 300 Ευρώ και δήλωσε ότι με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, θα υπάρξουν σταθερές δουλειές και ανάπτυξη.
Ακόμη είπε ότι απέτυχε στο μεταναστευτικό, στην εξωτερική πολιτική, όπως και στην Παιδεία, όπου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις παίζει με τον πόνο μαθητών και γονέων.

Η βουλευτής είπε ακόμη πώς η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και πως με την πολιτική της έχει χαθεί το αίσθημα της ασφάλειας στους Έλληνες πολίτες, ενώ συνέχισε την επίθεση λέγοντας ότι το 2018 επέβαλε νέους φόρους, περιέκοψε, τις συντάξεις, τα επιδόματα θέρμανσης και ΕΚΑΣ, καθώς και τα επιδόματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους και η μόνη μείωση φόρων αφορά τα καζίνο και τους καναλάρχες.

Για το θέμα ονομασίας των Σκοπίων η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία και ότι χειρίζεται ένα εθνικό ζήτημα με όρους εσωτερικής αντιπαράθεσης, βάζοντας στο κάδρο της ΝΔ. «Περιμένουμε να μας πουν ποια είναι η κοινή γραμμής της χώρας στο ζήτημα αυτό», ανέφερε με αφορμή τις απόψεις στελεχών της κυβέρνησης που είναι αντίθετες.

Τέλος ερωτηθείσα για το αν θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων, είπε πως οι πολίτες είναι ελεύθεροι να εκφραστούν όπως θέλουν, όπως και οι βουλευτές, ενώ σημείωσε πως δεν δόθηκες γραμμή για συμμετοχή ή μη των βουλευτών της ΝΔ στο συλλαλητήριο.

Η Άννα Καραμανλή, πριν βρεθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας επισκέφθηκε το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στη συνέχεια το Εκθεσιακό Χώρο & Κέντρο Πολιτισμού Ρήγας Φεραίος (Χάρτα του Ρήγα) και τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.
Το απόγευμα θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ σε ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.