Αντί συγγνώμης, νέα σεξιστική επίθεση Μουλά σε Οικονόμου που την χαρακτηρίζει «ηλικιωμένη»

Ότι και να αποφαίνεται η Δικαιοσύνη, ο λαός επιβράβευσε τη συμπεριφορά μας, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Σε νέα σεξιστική επίθεση, αντί συγγνώμης, προχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Εφετείου Λάρισας να κάνει δεκτή την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του η π. δημοτική σύμβουλος Νατάσσα Οικονόμου, καταδικάζοντάς τον για εξύβριση και προσβολή της προσωπικότητάς της. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η κα Οικονόμου δεν θα έπρεπε θα γνωστοποιήσει την απόφαση καθώς το ίδιο είχε κάνει και ο ίδιος από την πλευρά του όταν κρίθηκε πρωτόδικα η υπόθεση οπότε και απορρίφθηκε η αγωγή της δημοτικής συμβούλου, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της ισχυριζόμενος ότι παρά το ότι ήταν πρωταγωνίστρια σε επεισόδια εντός του δημοτικού συμβουλίου εκείνος δεν την απέβαλε, επιδεικνύοντας σοβαρότητα αλλά και επιείκεια επειδή είναι ηλικιωμένη (!) και μορφωμένη γυναίκα. Όπως αναφέρει επίσης ο Γ.Μουλάς, ο κυρίαρχος λαός του Βόλου έχει επιβραβεύσει τα όσα έχουν συμβεί εντός του δημοτικού συμβουλίου, κατά συνέπεια και τη δική του στάση και συμπεριφορά, με την ψήφο του, δίνοντας στην παράταξη του Αχιλλέα Μπέου ποσοστό 58% το 2019.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα απίστευτα υποστηρίζει ο γιατρός και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς:

Απαντώντας στο δελτίο τύπου που δημοσιεύεται σε τοπικά ΜΜΕ της κ. Οικονόμου, η οποία φαίνεται ότι αναζητά δημοσιότητα από την λήθη στην οποία έχει περιπέσει, σχετικά με απόφαση του Εφετείου για την μεταξύ μας διαμάχη, πρέπει να αναφέρω τα παρακάτω.
Ο βίος και η πολιτεία της κας Οικονόμου στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι γνωστοί. Υπήρξε πολλές φορές πρωταγωνίστρια σε επεισόδια αλλά πάντα προτιμούσα να μην την αποβάλλω από την αίθουσα διότι σκεφτόμουν, ότι θα ήταν προσβλητικό για αυτή μία ηλικιωμένη και μορφωμένη γυναίκα δημοτική σύμβουλο να αποβληθεί από την συνεδρίαση.
Δεν αναφέρει η κα Οικονόμου, ότι το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της. Εντούτοις, τότε, ουδέποτε έκανα δηλώσεις σε βάρος της ή έβγαλα δελτία τύπου και οτιδήποτε άλλο, ανάλογο με αυτό, που κάνει σήμερα εκείνη. Νομίζω, ότι επέδειξα την απαιτούμενη σοβαρότητα, που άρμοζε μετά την σε βάρος της απόφαση.
Οικτίρει η κα Οικονόμου τους δικούς μου μάρτυρες. Επομένως, με το ίδιο πνεύμα, θα έπρεπε να οικτίρει και τους Δικαστές του Πρωτόδικου Δικαστηρίου, που με δικαίωσε. Αυτή η εμπαθής επίθεση προς τους μάρτυρές μου είναι αδικαιολόγητη και θα πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Απέφυγε να αναφέρει ότι το Δικαστήριο ικανοποίησε μόλις το 1/20 (ένα εικοστό) των χρηματικών απαιτήσεων που πρόβαλε, με ότι αυτό σημαίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πάντως για την ιστορία του θέματος και προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, πέρα από τις δύο, εξ ολοκλήρου αντίθετες, αποφάσεις της Δικαιοσύνης, θα μπορούσε να ιδεί τι συνέβη παρακολουθώντας την συνεδρίαση της 12-6-2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου από την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Κριτής όλων των τεκταινομένων εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο κυρίαρχος λαός, ο οποίος με την ψήφο του κρίνει τους πάντες. Η λαϊκή ετυμηγορία υπήρξε σαφέστατη. Η παράταξη της Δημοτικής Αρχής από το 38% που έλαβε στον πρώτο γύρο το 2014, έλαβε 58% το 2019. Η κα Οικονόμου έχει απέλθει από το Δημοτικό Συμβούλιο και προφανώς παρακολουθεί το λαμπρό έργο της Δημοτικής Αρχής πλέον από το σπίτι της ενώ εγώ συνεχίζω για δεύτερη θητεία το έργο μου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.