Αντιδράσεις δημοτών για βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Αναβλύζει συνεχώς νερό, σε σημείο της Ν. Ιωνίας

Αγανακτισμένοι είναι δημότες της Ν. Ιωνίας, καθώς όπως αναφέρουν στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ, εδώ και δύο εβδομάδες στην οδό Θειρών με Νικάνδρου αναβλύζει νερό, υποθέτοντας πως η αιτία είναι κάποιος σπασμένος αγωγός της ΔΕΥΑΜΒ.
Οι κάτοικοι επικοινώνησαν με τη ΔΕΥΑΜΒ τηλεφωνικά και πολλές φορές όμως, όπως μετέφεραν στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ, το μόνο που έλαβαν, ήταν… αδιαφορία.
“Χαιρετίσματα στον δήμαρχο, να χαίρεται τις υπηρεσίες του! Το νερό που χάνεται πληρώνουμε χρυσό οι Βολιώτες. Ελλάς το μεγαλείο σου”, είπαν χαρακτηριστικά. Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ επικοινώνησε με τη ΔΕΥΑΜΒ, όπου ο υπεύθυνος προϊστάμενος κ. Χούσος ήταν γνώστης της βλάβης και ανέφερε πως η Επιχείρηση γνωρίζει το πρόβλημα τις τελευταίες 3-4 ημέρες. Ο ίδιος είπε πως είχε προγραμματιστεί να επισκευαστεί η βλάβη τις προηγούμενες ημέρες, όμως εξαιτίας της βροχόπτωσης αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Χες που θα μπορούσαν να μεταβούν τα συνεργεία, έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα σε άλλες βλάβες, εξαιτίας των οποίων θα έμεναν νοικοκυριά χωρίς νερό, ενώ τόνισε πως τα συνεργεία θα βρίσκονται σήμερα στο σημείο, προκειμένου να εξετάσουν και να επιδιορθώσουν τη βλάβη.
Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι εργασίες συντήρησης
Στο μεταξύ, η ΔΕΥΑΜΒ ενημερώνει, «ότι οι εργασίες γενικής συντήρησης των δικτύων ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γαμβέτα- Ιάσονος – Κουμουνδούρου – Ερμού, θα συνεχιστούν την Δευτέρα 10.02.2020 και στις ώρες 7:00 – 11:00 αν επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. “Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για την όχληση και παρακαλούμε για την αρωγή τους στην διευκόλυνση των εργασιών. Οι εργασίες αυτές που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την απολίπωση των δικτύων ακαθάρτων, θα συνεχιστούν σε όλη την παραλιακή έκταση της πόλης και η ΔΕΥΑΜΒ με ανακοινώσεις θα ενημερώνει καθημερινά για τις περιοχές όπου θα εκτελούνται οι εργασίες”, σημειώνεται στην ανακοίνωση της επιχείρησης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.