Αντιστάθηκε, έβρισε, απείλησε… αστυνομικούς και καταδικάστηκε

Φυλάκιση 16 μηνών σε 43χρονο από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε ένας 43χρονος, που κατηγορούνταν για αντίσταση κατά της Αρχής, εξύβριση και απειλή κατά συρροή, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 24 Αυγούστου 2018, ο άνδρας έβρισε και απείλησε δύο αστυνομικούς που πήγαν στη γειτονιά του να κάνουν έλεγχο, διότι γάβγιζε το σκυλί του γείτονα.
Ο έλεγχος έγινε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και την ώρα που βρισκόταν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο δράστης βγήκε από το σπίτι του για να μπει στο αυτοκίνητό του. Την ώρα που βγήκε στο δρόμο, ο γείτονάς του και ιδιοκτήτης του σκύλου ρώτησε αν τον ενοχλούσε το ζώο που γάβγιζε, ενώ ο ένας αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του. Ο 43χρονος λογομάχησε με τους δύο αστυνομικούς, τους έβρισε και τους απείλησε, ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη, με αποτέλεσμα να κληθεί ομάδα της ΟΠΚΕ για να τον συλλάβει τελικά.
Ο 43χρονος άνδρας, που βρέθηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, παραδέχτηκε ότι έβρισε τους αστυνομικούς, διότι όπως είπε, δεν του φέρθηκαν σωστά, ενώ δύο μάρτυρες αστυνομικοί κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος τους έβρισε χυδαία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.