Απ. Γαλάτης: Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη ΔΕΥΑΜΒ

Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους

Με επίσημο πλέον τρόπο επιβεβαιώθηκε η είδηση που μετέφερε το magnesianews.gr αναφορικά με την παραίτηση από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, του δημοτικού συμβούλου Απ. Γαλάτη. Ο ίδιος ωστόσο στη δήλωσή του που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το πρωί, επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, δηλώνοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στη δήλωση του Απόστολου Γαλάτη, «εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς το Δήμαρχο Βόλου για την άριστη και εποικοδομητική μας συνεργασία στη ΔΕΥΑΜΒ και συνολικά στο Δήμο Βόλου και ταυτόχρονα παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ.
Η ενέργειά μου αυτή οφείλεται αποκλειστικά σε προσωπικούς και επαγγελματικούς, λόγους και παρακαλώ να γίνει σεβαστή από όλους. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι αυθαίρετη και προφανώς θα στοχεύει στην υπονόμευση της ενότητας της δημοτικής μας ομάδας και μόνο, που παραμένει αρραγής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.