Απ. Παπαδούλης: «Πρωινό …αστείο η δημοσκόπηση για το Δήμο Βόλου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τόνισε ότι ο νυν δήμαρχος τον φοβάται και του μείωσε τα ποσοστά

Πρωινό αστείο χαρακτήρισε τη δημοσκόπηση που βγάζει από την πρώτη Κυριακή δήμαρχο ξανά τον Αχ. Μπέο, ο υποψήφιος δήμαρχος Αποστόλης Παπαδούλης, ο οποίος διερωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί που είναι τόσο ενθουσιασμένοι που του δίνουν τόσο μεγάλο ποσοστό. Ο ίδιος είπε ότι αν αυτή η δημοσκόπηση έπαιζε τέσσερις μέρες πριν, θα είχε ένα ενδιαφέρον γιατί ήταν Πρωταπριλιά.
Ο Απ. Παπαδούλης δήλωσε στο «Ράδιο Ένα», ότι είναι μια περίεργη δημοσκόπηση, δεν χωρά καμία αμφιβολία, μάλλον σε αναντιστοιχία με όσα συμβαίνουν και με όσα εισπράττει ο καθένας. Εγώ προσωπικά, αυτά που εισπράττω δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτή τη δημοσκόπηση. Όπως είπε, απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ εύκολο να στήσεις μια δημοσκόπηση, για να βγάλεις αυτά τα οποία θέλεις.
«Γυρνώντας το Βόλο και την περιφέρεια του Δήμου Βόλου, το μόνο που ακούω για τη Δημοτική Αρχή είναι να φύγει. Από την άλλη, η εκτίμηση που εισπράττω, η συμπαράσταση και η βοήθεια από τον κόσμο, με βάζουν σε μια λογική να λέω τελικά πως βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα»; επισήμανε.
Ο υποψήφιος δήμαρχος εκτίμησε ότι θα δούμε κι άλλες δημοσκοπήσεις και επειδή ο συγκεκριμένος παραγγέλνει διάφορες δημοσκοπήσεις, θέλει να πείσει τους Βολιώτες ότι αυτό που ζουν είναι ένα παραμύθι. Αλλιώς είναι η καθημερινότητά τους και αλλιώς πρέπει να τη βλέπουν.
Ο Απ. Παπαδούλης δήλωσε ότι μελέτησε τη δημοσκόπηση και διαπίστωσε ότι έχει διάφορα πράγματα όπως η απότομη άνοδος του νυν δημάρχου, που από 35% πριν λίγο καιρό ανέβηκε ξαφνικά στο 53%, κάτι που είπε ότι είναι η λογική του να περάσει μπροστά κάποιος ένα μήνυμα ότι είναι κυρίαρχος. Ο ίδιος του συνέστησε να βγει λίγο πιο έξω, γιατί όπου πηγαίνει μόνος του πηγαίνει, ούτε καν τον πλησιάζει άνθρωπος.
«Όταν σπαρταράει κάποιος, θα χρησιμοποιήσει διάφορα μέσα. Ας είναι μόνο αυτά, που είναι τα πιο ήπια μέσα κι ας μείνουμε σ’ αυτά», δήλωσε.

Αναφορικά με τα χαμηλά ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση στον Απ. Παπαδούλη, ο ίδιος το ερμηνεύει ως «από κει φοβάμαι, άρα μείωσε το ποσοστό του», κάτι που είπε ότι ατό μαθαίνει ακόμη και από τα δικά του επιτελεία.
Ο Απ. Παπαδούλης τόνισε ότι ο κόσμος ξέρει ποιος είναι, τι έχει κάνει στη ζωή του, τι μπορεί να κάνει, αν οι ικανότητές του είναι αυτές που μπορούν να βγάλουν την πόλη από το τέλμα και αν οι ικανότητές του είναι αυτές που χρειάζεται η πόλη για να μπορέσει να ξαναχτίσει το Δήμο, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε κατάρρευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.