Απάντηση Χρ.Μπουκώρου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για το “Γεωργούλα”

Αιχμηρή απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, περί λαϊκισμού στο θέμα της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο “Γεωργούλα” δίνει με ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, τονίζοντας ότι “τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα” με την αναστολή υλοποίησης της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βουλευτή Μαγνησίας Χρ.Μπουκώρου:

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υπενθυμίζουμε στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ότι στον δηλητηριώδη λαϊκισμό και στον διχασμό του ελληνικού λαού πραγματικά δεν έχουν ταίρι. Είναι άλλωστε τα στοιχεία της πολιτικής φυσιογνωμίας τους, που τους έφεραν στην εξουσία.
Οσο για τον καινοφανή – στα όρια του αστεϊσμού – ισχυρισμό τους ότι οι παρεμβάσεις τους έφεραν αποτέλεσμα, ας φρόντιζαν να μη ξεσπάθωναν τα στελέχη τους, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, υπέρ των αποφάσεων του υπουργού Εθνικής Αμυνας και κυρίως ας έβγαινε η ανακοίνωση έστω και λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωση και όχι κατά τη διάρκειά της.
Η μαζική συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων τούς τρόμαξε. Τώρα προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Λυπάμαι, αλλά ο ναύαρχος (υπουργός ΥΕΘΑ) τους άδειασε όλους μαζί στη θάλασσα.
Χρήστος Μπουκώρος
βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.