Απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι της Μαγνησίας, την Κυριακή

Η Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου θα συμμετάσχει για μία ακόμη φορά, στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΟΙΥΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο την Κυριακή 14 Γενάρη 2018, ημέρα όπου τα καταστήματα θα είναι ξανά ανοικτά σύμφωνα με το μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο όπου και θα συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση οι Εμποροϋπάλληλοι του Βόλου.

Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι τοκογλύφοι , η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι τοπικοί βουλευτές Μεϊκόπουλος, Μπαλής, η Υπουργός Παπανάτσιου και οι μεγάλοι εργοδότες.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που επιτρέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Είναι νόμοι που καταστρέφουν την οικονομία, τον κλάδο, τους εργαζόμενους. Είναι νόμοι που κάνουν τους εργαζόμενους ακόμα πιο λάστιχο, που εντείνουν την εκμετάλλευση και διευρύνουν την εργασιακή ζούγκλα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.