Απείχε από την ψηφοφορία της αγωγής κατά της ΑΓΕΤ η ΛΑΣ

«Δεν συμμετέχουμε στον εμπαιγμό» δήλωσε ο Απ. Νάνος

Απείχε από την ψηφοφορία έγκρισης άσκησης αγωγής κατά της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία « Ανώνυμος Γενική Εταιρεία Τσιμέντων Ηρακλής» ( ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ) και χορήγηση εντολής και πληρεξουσιότητας, η Λαϊκή Συσπείρωση , στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Στη συζήτηση του θέματος ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος ρώτησε πότε κατατέθηκε η αγωγή και ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος Ανδρ. Ζέρβας απάντησε ότι η εντολή δόθηκε από δήμαρχο Μάιο 2018. Πληροφορίες του κ. Νάνου αναφέρουν ότι τελικά η αγωγή κατατέθηκε το Νοέμβριο του 2018.

Στην τοποθέτησή του ο Απ. Νάνος είναι ότι πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ της Δημοτικής Αρχής, που έχει σχέση με τη συμπαιγνία κυβέρνησης, περιφέρειας και Δημοτικής Αρχής σε καταμερισμένους ρόλους. «Όταν με την επιτροπή ελέγχου η ΑΓΕΤ βγήκε «καθαρή», όταν προχωράτε σε υλοποίηση κατασκευής εργοστασίου κατασκευής RDF, όταν με τις τοποθετήσεις σας στηρίζετε επιλογές της πολυεθνικής, όταν απείχατε από τις κινητοποιήσεις του λαού του Βόλου, δεν καταψηφίζουμε, απέχουμε από την ψηφοφορία και δεν συμμετέχουμε στον εμπαιγμό», δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΣ, που έδωσε ραντεβού στις 16 Μάρτη, στη νέα κινητοποίηση που προγραμματίζεται.

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα το πρακτικό του συνοπτικού διαγωνισμού για την περισυλλογή, επανένταξη, επανένταξη, φιλοξενία και φροντίδα αδέσποτων ζώων στο δημοτικό καταφύγιο στη θέση Μαραθιάς εκτιμώμενης αξίας 48.330 €.
Τέλος εγκρίθηκε το πρακτικό για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής, Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας (Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικού Παντοπωλείου), του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΘΕ, της ΚΕΠΑ –ΔΙΕΚ και προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 571.022 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.