Από τη Γερμανία κινούνταν τα νήματα της μαστροπείας

Βραζιλιάνα έστειλε στο Βόλο 33χρονη ομοεθνή της για να εκδοθεί

Καρπούς απέδωσε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για το θέμα των γυναικών που έρχονται από το εξωτερικό, αφού κλείσουν ραντεβού με άνδρες μέσω ιστοσελίδων και εκδίδονται σε ξενοδοχεία.
Μάλιστα, υπήρξαν εξελίξεις για την τελευταία περίπτωση 33χρονης Βραζιλιάνας που είχε έρθει στο Βόλο από τη Γερμανία στις 2 Οκτωβρίου και συνευρέθηκε με Βολιώτες έναντι 150 €, αλλά προσήχθη στην Αστυνομία, καθώς αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Βόλου και σε συνεργασία με την Interpol, βρέθηκε η ταυτότητα της μαστροπού – διαχειρίστριας και πρόκειται για μια επίσης 33χρονη από τη Βραζιλία, μόνιμη κάτοικο Γερμανίας, που αναζητείται να συλληφθεί.
Η διαχειρίστρια φέρεται να είναι φίλη της 33χρονος που ταξίδεψε στην Ελλάδα και είναι «γνωστή» στην Interpol, ενώ η διεύθυνση IP της ιστοσελίδας, είναι γερμανική.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Οκτωβρίου, η 33χρονη Βραζιλιάνα είχε κλείσει «ροζ» ραντεβού με Βολιώτες, με «ταρίφα» 150 € και όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο και πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα, προσήχθη στην Αστυνομία.

Η νεαρή είχε έρθει στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή ομοεθνή της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη της και η 33χρονη διαχειρίστρια ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθώντας τη διαδρομή τραπεζικών λογαριασμών, όπου γινόταν καταθέσεις και εισέπραττε τα χρήματα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις μαστροπείας στην Ελλάδα και στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.