Αποδοκίμασαν τον Κυμπουρόπουλο στον Βόλο (βίντεο)

Ομάδα φοιτητών και ομάδων που πρόσκεινται στον χώρο της ακροαριστεράς, ματαίωσαν την Παρασκευή (19/4) εκδήλωση στην οποία θα συμμετείχε ο ευρωβουλευτής -και εκ νέου υποψήφιος- της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο ευρωβουλευτής ήταν προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου και θα μιλούσε στους φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε ημερίδα με θέμα «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ: Σχολικός εκφοβισμός και βία ανηλίκων εξετάζοντας ελληνικό ή ευρωπαϊκό φαινόμενο;».

Τελικά, ο κ. Κυμπουρόπουλος δεν κατάφερε να προσεγγίσει την αίθουσα λόγω της παρουσίας φοιτητών και ομάδων που πρόσκεινται στον χώρο της ακροαριστεράς, οι οποίοι με πανό και αντικείμενα στα χέρια τους κατάφεραν να ματαιώσουν την εκδήλωση.

Όπως δήλωσε, συνοδευόμενος από με φοιτητές του τμήματος: «Ομάδες φοιτητών που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία στερούν το δικαίωμα από τους υπόλοιπους να μετέχουν σε μια δημοκρατική εκδήλωση που έχει ως αντικείμενο συζήτησης ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.