Αποδοκιμάζει τις δηλώσεις Μπέου για Αλεξάκη η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Θεσσαλίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δεν καταγράφηκαν επεισόδια στον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ούτε έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις

Αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, στηρίζοντας όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το συνάδελφο Αξιωματικό και όλους τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Μαγνησίας που εκτέλεσαν υπηρεσία στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα με άψογο επαγγελματισμό». Υπενθυμίζεται ότι σκληρή επίθεση κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, τον οποίο χαρακτηρίζει ανεπαρκή, καλώντας τον μάλιστα να παραιτηθεί, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος έκανε λόγο για επεισόδια που προκάλεσαν 20-30 ανεγκέφαλοι κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο, που παρ’ολίγο να τινάξουν στον αέρα τον θρίαμβο της Εθνικής μας!

Από το γραφείο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας η ενημέρωση που έλαβε το magnesianews.gr είναι ότι δεν καταγράφηκαν επεισόδια στον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ούτε έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, παρά μόνο μεμονωμένες ρίψεις καπνογόνων.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ένωσης, που κοινοποιείται στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ (Μέσω της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ (Μέσω της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο κ. Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ, «με αφορμή τις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ, αλλά και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς – κατηγορίες σε βάρος του μέλους μας Ταξιάρχου κ. Μιλτιάδη ΑΛΕΞΑΚΗ (Διευθυντή Δ.Α. Μαγνησίας), αλλά και γενικότερα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την 12-06-2022 μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κοσόβου, η Ένωσή μας δηλώνει ότι:

-Αποδοκιμάζει έντονα την επίθεση εναντίον του Διευθυντή της Δ.Α. Μαγνησίας και θεωρεί ανυπόστατες και άδικες τις κατηγορίες του.

-Στηρίζει το συνάδελφο Αξιωματικό και όλους τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Μαγνησίας που εκτέλεσαν υπηρεσία στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα με άψογο επαγγελματισμό, καθώς εκτελούν καθημερινά τα καθήκοντά τους και συντελούν στην επιτυχή διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.