Απόφαση για 20 διμηνίτες στη Διεύθυνση Πρασίνου

Απόφαση για την πρόσληψη 20 ατόμων με συμβάσεις δίμηνης διάρκειας, θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα. Το θέμα αφορά την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένο χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και η νομοθεσία επιτρέπει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου από τους Ο.Τ.Α. της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο μήνες.
Η Διεύθυνση Πρασίνου στην εισήγησή της δικαιολογεί τις αυξημένες πρόσκαιρες ανάγκες εξαιτίας του ότι η ανάπτυξη έντονης αυτοφυούς βλάστησης σε πεζοδρόμια και σε κοινόχρηστους χώρους, εμφανίζεται κυρίως από την αρχή της άνοιξης μέχρι την αρχή του καλοκαιριού ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν (συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών, ηλιοφάνειας και βροχοπτώσεων).
Επίσης, το αντικείμενο της Διεύθυνσης Πρασίνου συνεχώς μεγαλώνει διότι κατασκευάζονται νέοι χώροι πρασίνου όπως κόμβοι, πλατείες, πάρκα σε συνδυασμό με το ότι συνεργεία της Δ/νσης Πρασίνου πραγματοποιούν εργασίες και σε χώρους Πρασίνου που ανήκουν σε Δημοτικές Ενότητες. Επιτακτική είναι η ανάγκη να γίνει άμεσα πρόσληψη: Τριών (3) ΔΕ Κηπουρών, Δέκα Πέντε (15) ΥΕ Εργατών Πρασίνου, Ενός (1) ΔΕ Οδηγού με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας, Ενός (1) ΔΕ Μηχανοτεχνίτη – τεχνίτη οχημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.