Αποκαλυπτική μαρτυρία για την Κιβωτό του Βόλου-«Έβαλαν τον αδελφό μου σε κλουβί»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρει ένα παιδί που έζησε σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου λέγοντας ότι τους έκλειναν σε κλουβί.

Η μητέρα του χαρακτηρίζει μιλώντας στην εκπομπή Live News, κόλαση αυτά που συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ ο γιος της κάνει λόγο για τιμωρία στο κλουβί.

«Θέλω να βοηθήσω και άλλα παιδάκια για αυτό μίλησα, εγώ κατάφερα να πάρω πίσω τα παιδιά μου. Μίλησα για να σταματήσω την κόλαση που περνούν πολλά παιδιά» ανέφερε η μητέρα των παιδιών που κατάφερε να πάρει πίσω τα παιδιά της από την «Κιβωτό» .

Τα παιδιά της τα πήρε η δομή μετά από ανώνυμη καταγγελία σημείωσε η ίδια και μετά από πολύ προσωπικό αγώνα τα πήρε πίσω.

Σχετικά με τις καταγγελίες για το κλουβί σχολίασε το ένα από τα δύο παιδιά: «Ήταν βράδυ όταν έβαλαν τον αδερφό μου στο κλουβί, μετά από δύο με τρεις ώρες το κατάλαβα και πήγα και τον πήρα τον αδελφό μου».

«Δεν είχε παρατηρήσει να είχε συμβεί κάτι άλλο παρόμοιο σε άλλο παιδί» πρόσθεσε ο ανήλικος και δήλωσε ότι διατίθεται να πάει να τα καταγγείλει ό, τι γνωρίζει και έζησε ο ίδιος και ο αδερφός του μέσα στην δομή.

Το παιδί έκατσε περίπου έντεκα μήνες στην ΜΚΟ. Στην διάρκεια της διαμονής του ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Πασχάλη, όχι μόνο ο ίδιος αλλά και διάφορα άλλα παιδιά.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.