Αποστόλης Ριζόπουλος: «Θα συνεχίσουμε την λαϊκή αντιπολίτευση»

«Ο Αχ. Μπέος στηρίχθηκε στα κόμματα των μνημονίων»

Ισχυροποιημένο βγαίνει το ΚΚΕ στο Δήμο Βόλου, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Απόστολο Ριζόπουλο, ο οποίος έριξε τα βέλη του στον επανεκλεγέντα δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο και τόνισε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει τη μάχη του ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Αναφορικά με τη νίκη Μπέου στο Δήμο Βόλου ο κ. Ριζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ««Οφείλει την επιτυχία του στη στήριξη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι προφανές. Τα περί ανεξάρτητου συνδυασμού είναι κούφια λόγια. Στηρίχθηκε στα κόμματα των μνημονίων, της Ε.Ε. που θα κάνουν τη ζωή του λαού δύσκολη. Γι’ αυτό και ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, καθώς ισχυροποιούμαστε στο δημοτικό συμβούλιο και θα πραγματοποιήσουμε λαϊκή αντιπολίτευση στον Μπέο και στις πολιτικές που θα ακολουθήσει που είναι αυτές των επόμενων κυβερνήσεων. Θα αποκαλύπτουμε τα αντιλαϊκά σχέδια και θα διεκδικήσουμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών για τους ανθρώπους του μόχθου, των συνταξιούχων και των νέων».
Παράλληλα, ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Δημοτικές εκλογές και ευχαρίστησε και όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια και ιδίως τους νέους και τις νέες που εντάχθηκαν για πρώτη φορά και όλοι μαζί έδωσαν τη μάχη απέναντι στις αντιπαραθέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα των κομμάτων του διπολισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.