«Αποτυπώματα πολέμου»: Παρουσιάζεται το πέμπτο βιβλίο του 33ο Δ. Σ. Βόλου

Παρουσιάζεται το 5ο βιβλίο του 33ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου με τίτλο : «Αποτυπώματα Πολέμου» στο κατάστημα Public Βόλου (Ογλ με Κονταράτου) την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 19.00.
Το βιβλίο θα προλογίσει η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή. Θα παρουσιάσει η συγγραφική ομάδα: Καραγιάννης Αθ.,Καραδήμας Κ., Καλμπένη Σ., Γώγου Αρ. Συντονισμός συμπεράσματα ο κ. Αντωνίου Αντώνης, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης Π.Ε. Μαγνησίας.
Το βιβλίο έχει βασιστεί στις αφηγήσεις και τις συνεντεύξεις μαθητών του 33ου Δημοτικού Σχολείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου, οι οποίοι προέρχονται από διάφορες χώρες της υφηλίου κι έρχεται σε μια εποχή που ο πόλεμος είναι στην «πόρτα» πολλών εθνών, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει συνειδήσεις και να αναδείξει την αναγκαιότητα της ειρήνης, μέσα από την περιγραφή της φρικαλεότητας του πολέμου. Όλες οι περιγραφές βασίζονται στις προσωπικές εμπειρίες των μαθητών, ως νέων ανθρώπων που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον, μετά και την εμπειρία του εγκλεισμού τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.