Αποζημίωση των εθελοντών σχολικών τροχονόμων Βόλου

Υπηρεσιακά θέματα στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Υπηρεσιακά θέματα θα απασχολήσουν τη νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Βόλου.
Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 61 θέματα συζήτησης, που κυρίως αφορούν τυπικά θέματα και λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ το σώμα θα αποφασίσει για τις αιτήσεις του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ για δωρεάν παραχώρηση χώρου επί της οδού Ερμού-Αγίου Νικολάου, με σκοπό την υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης (μπουφέ με κεράσματα, υπηρεσίες facepainting, χτενίσματα , παιχνίδια κλπ) και του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, για δωρεάν παραχώρηση χώρου επί της οδού Πλαστήρα (έναντι του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας), με σκοπό την υλοποίηση ενημερωτικής δράσης.
Επίσης αναμένεται να εγκριθούν οι προϋπολογισμοί επτά κληροδοτημάτων και να ληφθεί απόφαση για την έγκριση της παραχώρησης του Σκοπευτηρίου Νέας Αγχιάλου εκ μέρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου στο Σκοπευτικό Όμιλο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου και απόφαση για την εκμίσθωση, κατόπιν δημοπρασίας, έκτασης 600 τ.μ. στη θέση “Σαρακηνός” της Δ.Ε. Μακρινίτσας για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας.
Το σώμα, θα αποφασίσει την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών δ’ δόσης έτους 2018 και αποζημίωση των εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το δεύτερο εξάμηνο του 2018.
Επίσης, θα εγκριθούν μελέτες και τρόπος εκτέλεσης προσβάσεων σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, σε αρκετά σημεία, όπως και η μελέτη “Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δ.Ε. Βόλου”, προϋπολογισμού 600.000 € με Φ.Π.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.