Άρχισε τα σκαψίματα η ΔΕΥΑΜΒ εν μέσω εκπτωτικής περιόδου- Ανησυχία Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

φωτογραφία αρχείου
Συνάντηση Δημάρχου Βόλου με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Τα σκαψίματα ξεκινά η ΔΕΥΑΜΒ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην πόλη και μάλιστα μόλις ξεκίνησαν οι εκπτώσεις. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί «πονοκέφαλο» στους εμπόρους με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολο Οντόπουλο να εκφράζει αυτή την ανησυχία στον Δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο. Τα έργα για την ώρα περιορίζονται σε σημεία όπου λειτουργούν επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες είναι κλειστές αυτή την περίοδο. Ο φόβος όμως των εμπόρων είναι ότι μπορεί, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της ΔΕΥΑΜΒ, να πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες εργασίες και σε άλλους εμπορικούς δρόμους κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, με κίνδυνο να περιοριστεί ο τζίρος των καταστημάτων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος ο κ. Οντόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για την επικείμενη αναστάτωση που θα προκληθεί, ωστόσο υπήρξε αμοιβαία συνεννόηση προκειμένου  να επιτευχθεί κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της όχλησης κατά την διάρκεια των σκαπτικών εργασιών αλλά και για την ταχεία αποκατάσταση των οδών, προκειμένου να είναι δυνατή η  εύκολη πρόσβαση των πεζών στα εμπορικά καταστήματα.

Οι δύο πλευρές, συνεχίζει η ανακοίνωση του Συλλόγου θα βρίσκονται σε ανοιχτή και διαρκή επικοινωνία, ώστε να πραγματοποιηθεί με ομαλότητα το σημαντικό έργο ανακατασκευής του δικτύου ύδρευσης στην πόλη, που κρίνεται απαραίτητο για την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών του Βόλου.

Να σημειωθεί ότι από την συνάντηση απουσίαζε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.