Αρνείται την κατηγορία και έλαβε προθεσμία ο 18χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό

Ο νεαρός, οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια παρουσία του συνηγόρου του

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Πέμπτη ο 18χρονος, που κατηγορείται για βιασμό μιας συνομήλικής του, τα ξημερώματα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια πάρτι ενηλικίωσης συμμαθητών και φίλων στον Βόλο και παραμένει κρατούμενος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Ο νεαρός, που εντοπίστηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει, μετά την καταγγελία της 18χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα βιασμού, οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια παρουσία του συνηγόρου του, που ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί για τη δικογραφία.
Η απολογία του 18χρονου θα γίνει αύριο, μαζί με τον επίσης 18χρονο που συνελήφθη την Κυριακή στον Βόλο και κατηγορείται για συνέργεια σε βιασμό. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο νεαρός αρνείται την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίζεται ότι αυτό που έγινε μεταξύ της κοπέλας και του ιδίου έγινε με τη συναίνεσή της.
Η καταγγελία
Η κοπέλα κατήγγειλε ότι το βράδυ του Σαββάτου νεαρός διοργάνωσε στο σπίτι του (μεζονέτα) στον Βόλο πάρτι ενηλικίωσης με τη συμμετοχή 25 περίπου συμμαθητών και κοινών φίλων του. Κάποια στιγμή, βρήκε τον 18χρονο, στο σπίτι του οποίου γινόταν το πάρτι και του ζήτησε να κατέβει στο δωμάτιό του για να φορέσει μια βερμούδα, γιατί είχε ζεσταθεί.
Ο νεαρός που διοργάνωσε το πάρτι της απάντησε ότι τα δωμάτια του κάτω ορόφου ήταν κλειδωμένα και το κλειδί το είχε το πρώην αγόρι της. Η νεαρή πήγε τον βρήκε και του ζήτησε το κλειδί του δωματίου του φίλου τους για ν’ αλλάξει.
Τότε ο νεαρός, που ήταν πρώην φίλος της 18χρονης, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την ακολούθησε της άνοιξε και μπήκε μαζί της στο δωμάτιο, αρχικά κλειδώνοντας την πόρτα από μέσα. Μετά από λίγη ώρα στο δωμάτιο πήγε ο διοργανωτής του πάρτι, που χτύπησε για να πάρει το κλειδί, όπως ισχυρίστηκε για να ανοίξει άλλο δωμάτιο και όταν το πήρε από τον 18χρονο κλείδωσε την πόρτα απ’ έξω, αφήνοντας μέσα στο δωμάτιο τους τον νεαρό με την κοπέλα.
Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της νεαρής, ο 18χρονος της έβγαλε τα ρούχα, παρά τη θέλησή της, της πίεζε τα χέρια για να μην αντιδράσει και κάποια στιγμή φώναξε και της έκλεισε το στόμα, αν και στον πάνω όροφο έπαιζε μουσική και δεν την άκουσε κανείς. Ο δράστης φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά, για να την ακινητοποιήσει και τη βίασε, παρά το ότι η νεαρή του ζητούσε να φύγει και του έλεγε ότι δεν θέλει.
Όταν ο νεαρός ολοκλήρωσε την πράξη του, τηλεφώνησε από το τηλέφωνο της κοπέλας στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και του ζήτησε να κατέβει να ξεκλειδώσει το δωμάτιο.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αστυνομία κατέθεσαν τέσσερις μάρτυρες, δύο φίλες της κοπέλας και δύο κοινοί γνωστοί, ότι όταν κυκλοφόρησε τι είχε συμβεί, ο φερόμενος ως δράστης έλεγε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της 18χρονης, κάτι που η κοπέλα αρνείται κατηγορηματικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.