Ασκήθηκε δίωξη στον Βολιώτη που φέρεται να εξύβρισε και να …έβαψε με σπρέι το σπίτι 55χρονης

Η παθούσα αναγκάστηκε να αλλάξει μέχρι και σπίτι

Μια …παράξενη, αλλά οδυνηρή για την καταγγέλλουσα υπόθεση θα κληθεί να διαλευκάνει η Δικαιοσύνη, μετά από την άσκηση δίωξης στον 58χρονο που φέρεται να εξύβρισε, αλλά και να …έβαψε με σπρέι το σπίτι της 55χρονης που τον κατήγγειλε. Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, κρατείται αυτό το Σαββατοκύριακο και οδηγείται σε δίκη, αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ποινική δίωξη για έργω εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση άσκησε χθες η Εισαγγελία Βόλου στον 58χρονο Βολιώτη που φέρεται να απειλούσε και εξύβριζε 55χρονη σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου επί έναν μήνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές, η δική του αναβλήθηκε, αλλά ο ίδιος κρατήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού προχθές το μεσημέρι, είχε επάνω του τα σπρέι και ήταν δίπλα από το σπίτι της παθούσας, ενώ φέρεται ότι δεν μπορούσε να δώσει αιτιολογία γιατί βρισκόταν στον χώρο και οδηγήθηκε στο Τμήμα.

Στο δικαστήριο χθες η παθούσα δήλωσε ότι έχει αναστατώσει τη ζωή της και λόγω ακριβώς του φόβου που της έχει δημιουργηθεί έχει αναγκαστεί να αλλάξει σπίτι. Σύμφωνα με την ίδια, οι επαναλαμβανόμενες οχλήσεις του, την οδήγησαν να λάβει τα μέτρα και να καταγγείλει τα περιστατικά που συνεχίζονταν στην Αστυνομία. Η αποκατάσταση των ζημιών, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο 58χρονος ζητούσε επίμονα να του δοθεί αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ η δικηγόρος του ισχυριζόταν ότι θα αποδείξει ότι δεν είναι εκείνος ο δράστης, ωστόσο, ζητούσε χρόνο για τα απαραίτητα έγγραφα.

Το αίτημά τους για αναβολή έγινε δεκτό με το δικαστήριο να μεταθέτει τη δίκη για την Δευτέρα, όμως, το αίτημα για την άρση της κράτησής του δεν έγινε αποδεκτό.

Ο 58χρονος θα παραμείνει κρατούμενος στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.