Αστυνομοκρατούμενη πόλη ο Βόλος ενόψει τελικού

Αστυνομοκρατούμενη πόλη είναι ο Βόλος, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 8.30 το βράδυ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από πολλές υπηρεσίες της χώρας βρίσκονται στους δρόμους και έχουν στήσει μπλόκα σε πολλά σημεία του Βόλου και κυρίως της Ν. Ιωνίας, ενώ πριν μια ώρα πτήσεις πάνω από το Πανθεσσαλικό και τη Ν. Ιωνία έκανε το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης αστυνομικοί υπάρχουν στα ΚΤΕΛ και στον σταθμό του ΟΣΕ, στο κέντρο της πόλης, σε κάθετους δρόμους κοντά στον Αγ. Νικόλαο, στην παραλία στο ύψος του Πανεπιστημίου κ.α.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη γίνει προσαγωγές φιλάθλων.

Μπλόκα της Τροχαίας έχουν στηθεί στον περιφερειακό του Βόλου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην όλη του Βόλου βρίσκονται περίπου 50 διμοιρίες υποστήριξης με αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν απ’ όλη την Ελλάδα.

Η προσπάθεια της Αστυνομίας εστιάζεται να μη διασταυρωθούν οι οπαδοί των δύο αντίπαλων ομάδων και γίνουν ζημιές και επεισόδια, ενώ υπό αυτό το φόβο, αρκετά είναι τα τσιπουράδικα της Ν. Ιωνίας που έκλεισαν σήμερα.

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα προσεγγίσουν το Πανθεσσαλικό από τον περιφερειακό και θα μπουν από τις βόρειες θύρες στο γήπεδο, από τον περιφερειακό και της ΑΕΚ από την πόλη της Ν. Ιωνίας με πρόσβαση από το κλειστό γυμναστήριο και είσοδο από τις νότιες θύρες του σταδίου, ενώ μεταξύ τους θα υπάρχουν μεγάλα κενά για λόγους ασφαλείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.