Αύριο θα απολογηθούν οι Αλβανοί για το κύκλωμα με 1,1 τόνο χασίς

Ζήτησαν και πήραν αναβολή λόγω απουσίας συνηγόρου υπεράσπισης

Νέα αναβολή για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή, στον ανακριτή Βόλου, ζήτησαν και έλαβαν οι τρεις Αλβανοί 42, 42 και 25 χρονών, μέλη του διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών, που συνελήφθησαν στις 25 Σεπτεμβρίου ανοιχτά των Ψαρών από βατραχανθρώπους του Λιμενικού και χρησιμοποιούσαν ως σταθμό μεταφόρτωσης ναρκωτικών, σπηλιά της νησίδας Πιπέρι Αλοννήσου, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 1.172 κ. χασίς.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν, με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στον ανακριτή Βόλου και ζήτησαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, διότι απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισης του ενός, που είναι από την Αθήνα και οδηγήθηκαν ξανά στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Τα τρία μέλη του κυκλώματος μεταφέρθηκαν από την Κω, όπου κρατούνταν για άλλα αδικήματα, στο Βόλο, μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς η ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε στη Μαγνησία και γίνεται ενοποίηση των δικογραφίας.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων αρχικά είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις των νομοθεσιών για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια.

Το τέταρτο μέλος του κυκλώματος, που είχε συλληφθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Αγκίστρι, ένας επίσης Αλβανός ηλικίας 35 χρονών, ήδη είναι προφυλακισμένος, μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου, στις φυλακές Κορυδαλλού.