Χαμός από τα συνεργεία οπτικών ινών- «Απέκλεισαν» τις οδούς Κουμουνδούρου, Γκλαβάνη, Αγίου Νικολάου (φωτογραφίες)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για έργα που θα γίνουν από σήμερα έως τις 28 Φεβρουαρίου

Κόκκινες κορδέλες αντίκρισαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας κάτοικοι του κέντρου, με την προειδοποίηση να λέει ότι θα εκτελεστούν εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Καλούνταν δε οι κάτοικοι να μετακινήσουν τα οχήματά τους, ειδάλλως θα τα έπαιρνε ο γερανός!

Σήμερα, από νωρίς το πρωί πολλοί ήταν εκείνοι, που έψαχναν απεγνωσμένα μία θέση στάθμευσης σε σημείο που δεν γίνονται τα έργα ή σε δρόμους που δεν είχαν τις απαγορευτικές κορδέλες, με το στοίχημα να είναι όμως πολύ δύσκολο. Κουμουνδούρου, Γκλαβάνη, Αγίου Νικολάου στο μεταξύ Μαγνήτων και Ρήγα Φεραίου είναι οι οδοί, που θα εκτελεστούν τα έργα. Ωστόσο δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης και πολλοί δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τα οχήματά τους, παίρνοντας το ρίσκο… του γερανού.


Την ίδια στιγμή η δημοτική αρχή αποφάσισε να δοθεί νέα παράταση στις εταιρείες εγκατάστασης οπτικών ινών, οι οποίες είναι τρεις, που εκτελούν έργα και η παράταση είναι έως το τέλος Μαρτίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.