Χάος επικρατεί από νωρίς σήμερα το πρωί στην οδό Δημητριάδος από το ύψος της οδού Σπυρίδη έως την οδό Κ. Καρτάλη, καθώς συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες ανακατασκευής.
Φορτηγά, εργάτες μηχανήματα βρίσκονται από την κάτω πλευρά της οδού Δημητριάδος και ξηλώνουν τα πεζοδρόμια, μετά την απόφαση της δημοτικής αρχής να ξοδέψει κοντά 900.000 ευρώ για την ανακατασκευή τους, τη στιγμή που λίγους δρόμους πιο πάνω, η κατάσταση των πεζοδρομίων είναι απαράδεκτη.

Ο δρόμος στο σημείο έχει στενέψει και οι οδηγοί «σφηνώνουν» ουσιαστικά περιμένοντας να ανάψει το φανάρι στην Κ. Καρτάλη και να μπορέσουν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους. Πάντως οι καταστηματάρχες έχουν προσθέσει ακόμη έναν πονοκέφαλο στην καθημερινότητά τους, καθώς η αγοραστική κίνηση είναι πεσμένη και τώρα πρέπει να ζήσουν, έστω για λίγες ημέρες με σχεδόν αποκλεισμένες προσόψεις και δυσκολία εισόδου των καταναλωτών.

Χάος και στη Δημητριάδος- Συνεχίζονται οι εργασίες στα πεζοδρόμια (φωτογραφίες)
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































