Χλωριωτής από σήμερα στο αντλιοστάσιο της «Μάνας»

Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί η ΔΕΥΑΜΒ σε περίπτωση βανδαλισμών

Με μηνύσεις και αγωγές σε περίπτωση βανδαλισμών απειλεί η ΔΕΥΑΜΒ

Μέχρι την Παρασκευή η επαναλειτουργία των κοινόχρηστων βρυσών

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ ολοκληρώθηκαν σήμερα, Τρίτη, οι εργασίες λειτουργίας του νέου χλωριωτή, στο αντλιοστάσιο στην «Μάνα» Πορταριάς και ταυτόχρονα σύγχρονα μέσα ασφαλείας και μέσα στην εβδομάδα, αφού πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες αναλύσεις, θα ξεκινήσει σταδιακά η επαναλειτουργία των κοινόχρηστων βρυσών, σε πολλά σημεία της περιοχής, με χρονική αφετηρία την ερχόμενη Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Επιχείρησης «για πολλοστή φορά ξεκαθαρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή του Βόλου και η ΔΕΥΑΜΒ κινούνται, και θα συνεχίσουν να το κάνουν, με αποκλειστικό γνώμονα τη νομιμότητα και την υπεράσπιση των καλώς εννοουμένων συμφερόντων της κοινωνίας, συνολικά, και όχι του κάθε «παρτάκια». Η κατάσταση, πλέον, με όλους αυτούς τους «επαναστάτες» του γλυκού (έστω και χλωριωμένου) νερού έχει ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας και είναι επικίνδυνη, αφού απειλεί άμεσα τη Δημόσια Υγεία. Προειδοποιούμε ότι άλλη ανοχή δεν θα υπάρξει.
Και επειδή διατυπώθηκαν κάποιες απειλές για μηνύσεις και άλλα τέτοια (φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης) ενημερώνουμε πλέον ότι κάθε δολιοφθορά, κάθε βανδαλισμός, σε βάρος της κοινής περιουσίας των πολιτών (όπως είναι αυτή της ΔΕΥΑΜΒ) θα αντιμετωπίζεται με προσωπικές μηνύσεις και αγωγές, εναντίον αυτών που τις διαπράττουν, αλλά και εκείνων που ηθικά τις υποκινούν. Δεν είναι δα και τόσο μεγάλος ο τόπος μας, λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε. Μέχρις εδώ»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.