Χρ. Ζούμπος: «Η στάθμευση στην περιοχή της Φιλελλήνων είναι πλέον πρόβλημα»

Ανύπαρκτη η δυνατότητα μηνιαίας στάθμευσης στο παρκινγκ από τους επιχειρηματίες

Προβλήματα έχει δημιουργήσει η κατασκευή του παρκινγκ στη οδό Φιλελλήνων στους καταστηματάρχες της περιοχής, εφόσον πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους και κατ’ επέκταση με το άνοιγμα των καταστημάτων τους.

Ο κ. Χρήστος Ζούμπος είναι ένας από τους επιχειρηματίες που «βρίσκει» καθημερινά το πρόβλημα μπροστά του, καθώς διατηρεί κεντρικό κατάστημα στην οδό Δημητριάδος. «Η στάθμευση είναι πλέον πρόβλημα», τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ τοποθετεί την έναρξη του προβλήματος από την κατασκευή του παρκινγκ στην οδό Φιλελλήνων με Δημητριάδος και των κάθετων πεζοδρομήσεων και έπειτα.
«Χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για να σταθμεύσουμε και να έρθουμε στα καταστήματά μας και εφόσον δεν μένουμε στο κέντρο, δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε με κάποιο άλλο μέσο ή με τα πόδια», υπογραμμίζει ο επιχειρηματίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Ζούμπος εξαιτίας της έλλειψης παρκινγκ οι επιχειρηματίες χρειάζονται αρκετό χρόνο για να τοποθετήσουν το όχημά τους και στην συνέχεια να ανοίξουν το κατάστημα στην ώρα τους.
Σε σχετική ερώτηση που έγινε στους αρμόδιους, ώστε να δοθεί και στους επιχειρηματίες της γύρω περιοχής η δυνατότητα μηνιαίας στάθμευσης, δυνατότητα που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής, ο κ. Ζούμπος τόνισε ότι η απάντηση ήταν αρνητική, με την αιτία ότι οι ίδιοι δεν είναι ιδιοκτήτες μόνιμου ακινήτου στην περιοχή και άρα δεν το δικαιούνται.
«Πρέπει να συζητηθεί το πρόβλημα και να βρεθεί μια λύση», καταλήγει ο κ. Ζούμπος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.