Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο θεατράκι του Ιδρύματος

Τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου σε συνεργασία με τα παιδιά του ΜΕΜΨΑ, διοργανώνουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30 στο θεατράκι του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, θα γίνουν: Ευχές εν όψει Χριστουγέννων από τον Πρόεδρο κο Κωνσταντίνο Θεοδώρου. Δραματοποίηση του παραμυθιού «Ο Κήπος των Χριστουγέννων», που έγραψε η μικρή Χρυσούλα σε συνεργασία με την εθελόντρια φοιτήτρια Μαρία Κουρκουνα. Διασκευή: Κατερίνα Χατζηγεωργίου Σκηνοθεσία- Επιμέλεια: Κατερίνα Χατζηγεωργίου Επιβλέπων-υπεύθυνη : Φύλλη Μπακαλοπούλου. Χορογραφία: Κατερίνα Χατζηγεωργίου -Κλεοπάτρα Κυτούδη. Ενδυματολογία: Φύλλη Μπακαλοπούλου . Ηχοληψία: Κλεοπάτρα Κυτούδη. Ηχοσυστήματα: Πάρης Ζίκος.

Στη δραματοποίηση συμμετέχουν : η Βασούλα, η Εμμανουέλλα, η Άννα, η Χρυσούλα, η Κωνσταντίνα, ο Βασίλης, ο Βαλάντης, ο Γιάννης, ενώ από ΜΕΜΨΑ (Μικτό Εργαστήρι Μουσικής & Ψυχοσυναισθηματικής Ανάπτυξης) η Άννα Ψ., ο Βασίλης Λ., ο Μιχαήλ Σ. ο Γιώργος Δ. και ο Παναγιώτης Γκ. Ευχαριστούμε θερμά: Τον μικρό Γιώργο Δαλάγκα για την υπέροχη ζωγραφιά που πλαισιώνει την πρόσκληση Z.K. Recording Studio για την ηχοληψία.

Τους εθελοντές καθαριότητας, εκπαίδευσης και τους φοιτητές του Ορφανοτροφείου και του ΜΕΜΨΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.