Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην Αγριά για άπορες οικογένειες

Χριστουγεννιάτικο Bazaar οργανώνει για την υποστήριξη άπορων οικογενειών, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα σίτισης του «Σπιτιού Γαλήνης», στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Οσία Παρασκευή (Αγίου Γεωργίου-28ης Οκτωβρίου).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «επίσης στο πλαίσιο της εορταγοράς μέρος των εσόδων θα δοθεί για «Τα πακέτα αγάπης» που θα διατεθούν τις ημέρες του Δωδεκαημέρου σε συνανθρώπους μας. Η συνεισφορά μας τους είναι πολύτιμη.
Το Bazaar, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες και πραγματοποιείται στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Οσία Παρασκευή (Αγίου Γεωργίου-28ης Οκτωβρίου), δίνει την ευκαιρία σε όλους, μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, διακοσμητικά, χειροτεχνίες.
Oι επισκέπτες του bazaar θα μπορούν να βρουν δώρα για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο. Στους επισκέπτες θα προσφέρεται καφές, τσάι και γλυκά.
Χώρος: Αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Οσία Παρασκευή (Αγίου Γεωργίου-28ης Οκτωβρίου).
Ώρες λειτουργίας: Κυριακή 1/12/19, ώρες 10:00-21:00 – Παρασκευή 6/12/19, ώρες 10:00-21:00, Σάββατο 7/12/19,ώρες 10:00-21:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.