Χυδαία ανακοίνωση Μουλά: Δεν πήρα “φακελάκι” για να εγχειρήσω τους γονείς σου

Στρέφεται κατά παράγοντα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου χωρίς να τον κατονομάσει

Με χυδαίο τρόπο επέλεξε να ανταπαντήσει ο γιατρός και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, σε όσα του καταλόγισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη στάση του απέναντι στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Με νέα του ανακοίνωση ο κ. Μουλάς φθάνει στο σημείο να εγκαλέσει παράγοντα της ΠΑΕ, χωρίς να τον κατονομάσει, ότι εγχείρησε τους γονείς του χωρίς να λάβει ούτε μισό ευρώ, σαν να επρόκειτο για χαριστική ενέργεια, ενώ είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο! Καμία απορία δεν προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Μουλάς μετέρχεται τέτοιων ανήθικων μεθόδων προκειμένου να απαντήσει σε μια αντιπαράθεση με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο Μουλάς στην ανακοίνωσή του:

Η ταπείνωση συνεχίζεται
Η κατηφόρα των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δυστυχώς, συνεχίζεται με την αλλοπρόσαλλη και υβριστική ανακοίνωση εναντίον μου. Αντί να ανασκευάσουν τα πράγματα, όσον αφορά τις σχέσεις τους με τον Κούγια και την Λάρισα επέλεξαν βρισιές και ανυπόστατες συκοφαντίες ανάξιες λόγου.
Εύχομαι η ταπείνωση του ιστορικού συλλόγου του Ολυμπιακού Βόλου λάβει τέλος το νέο έτος.
Υ.Γ. Το ποιόν του ανθρώπου φαίνεται όταν αυτός, απρόκλητα, στρέφεται κατά του θεράποντα γιατρού των γονιών του, στους οποίους έκανε μεγάλες εγχειρήσεις, επιτυχώς, χωρίς να λάβει μισό ευρώ. Γνωστός «τοις πάσοι» είναι άλλωστε αυτός ο «μεσσίας».
Γιώργος Μουλάς,
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου

Σε απάντηση της ως άνω ανακοίνωσης ο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

Εκπληξη μας προκαλεί το σημερινό μπαράζ δηλώσεων του Μουλά , κοπτόμενος για το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου .
Αρθρα , συνέντευξη σε φίλιο τοπικό κανάλι, ξανά δήλωση, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι καθαρά θέμα τακτικισμού που παραπέμπει στο αφεντικό του, σαν καλός υπηρέτης και που προφανώς μόνο στο καλό της ομάδας μας δεν αποσκοπεί και αυτό το αντιλαμβάνεται ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου .
Για τις δηλώσεις του κ. Κούγια απάντησε ο καθ΄ύλην αρμόδιος, ο κ. Κούγιας και αν θέλει, ας τον ξαναρωτήσει, αν δεν την αντιλήφθηκε γιατί στην απάντηση του κ. Κούγια ήπιε το αμίλητο νερό.
Τι περιμένει ο Μουλάς, να μένουν αναπάντητα όλα όσα ο ίδιος λέει; Πέρασαν ανεπιστρεπτί εκείνες οι εποχές .
ΥΓ. Επειδή χρησιμοποιεί στην ανακοίνωση και επιτυχείς επεμβάσεις, προφανώς στο Δημόσιο Νοσοκομείο όπου χειρουργεί, δεν χρειάζεται να αναφέρεται στα αυτονόητα γιατί θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι σε άλλες ενδεχομένως περιπτώσεις δίνεται το κατιτίς………….

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.