Δ. Βόλου: Δεν κάνουμε διάλογο με την ηγεσία των εργαζομένων

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η δημοτική αρχή

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η δημοτική αρχή Βόλου, για τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν κάνει διάλογο με την ηγεσία του σωματείου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δ. Βόλου, «ασφαλώς κάθε προσπάθεια διαλόγου με την συνδικαλιστική ηγεσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, μετά και το περιεχόμενο της χθεσινής της ανακοίνωσης, είναι αδύνατη. Άλλωστε η πολιτική σοβαρότητα και η συνέπεια δεν είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει, ιδιαίτερα την πρόεδρο τους, που ως υποψήφια βουλευτής του «Ποταμιού» προφανώς στηρίζει τη θέση του κόμματος για απόλυση των συμβασιούχων και ως συνδικαλίστρια υποστηρίζει ακριβώς τα αντίθετα, κατηγορώντας μάλιστα εμάς!
Σε κάθε περίπτωση θα κληθεί να αποδείξει, ενώπιον της Δικαιοσύνης, τα περί μαφιόζικων πρακτικών και μηχανισμών, τα περί εκβιασμών και τρομοκρατίας και των άλλων αθλιοτήτων που εκτοξεύει εναντίον μας και ας αρχίσει από τώρα τις ικεσίες και τις εκκλήσεις περί συμπαράστασης. Άλλωστε την τακτική της κλάψας την γνωρίζει καλά…
ΥΓ. Καλό θα ήταν να εξηγήσει, λέγοντας επιτέλους την αλήθεια, γιατί οι εργαζόμενοι δεν ακολουθούν την ίδια και τους άλλους συνδικαλιστές στις ατελέσφορες και προσχηματικές κινητοποιήσεις τους. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Η Δημοτική Αρχή ασχολείται αποκλειστικά με τα προβλήματα της πόλης δίνοντας λύσεις και όλοι θα πρέπει, ανεξαρτήτως κινήτρων και προθέσεων, να συνειδητοποιήσουν πως ούτε εκβιάζει, πολλώ δε μάλλον ούτε εκβιάζεται. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.