Δεσμεύεται για τέλος της ταλαιπωρίας των κατοίκων της Αγριάς η ΔΕΥΑΜΒ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μεταφοράς νερού απ΄τα Πλατανίδια

Δεσμεύεται για τέλος της ταλαιπωρίας των κατοίκων της Αγριάς η ΔΕΥΑΜΒ, με ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων, ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μεταφοράς νερού απ΄τα Πλατανίδια.
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων, «είχαμε αναγγείλει, η ταλαιπωρία των κατοίκων της Αγριάς από την έλλειψη νερού και τις διακοπές υδροδότησης, παίρνει τέλος από τις 15 Ιουλίου. Οι εργασίες που ήταν αναγκαίες για την μεταφορά νερού από την γεώτρηση “Αρμαγέικο” που βρίσκεται στα Πλατανίδια, ολοκληρώθηκαν και πραγματοποιούνται οι τελικές υδραυλικές δοκιμές και οι δοκιμές τηλεπαρακολούθησης και τηλελέγχου.
Το υδατικό έλλειμμα της Αγριάς κυμαίνεται από 800-1200 κυβικά μέτρα νερού ανά 24ωρο. Η λύση που δόθηκε μπορεί να μεταφέρει στο υδραγωγείο της Αγριάς, μέχρι και 2.400 κυβικά μέτρα νερού το 24ωρο. Παρέχεται δλδ με την επιλογή της υπηρεσίας μια σημαντική εφεδρεία στο υδραγωγείο της Αγριάς, ώστε να μην παρουσιαστεί πρόβλημα ελλείμματος σε απώλεια άλλης γεώτρησης.
Όπως τονίζεται επίσης, «το νερό του δικτύου ύδρευσης της Αγριάς είναι και θα είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, όπως ορίζεται στην ΚΥΑ Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322.» Με την ίδια ανακοίνωση εκφράζονται ευχαριστίες για …την κατανόηση των συμπολιτών…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.